Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : En güzel Arda Diyarından:) İş/Hobiler : sadece Arda Turan Lakap : ArdaKopaT Ruh Halim : <b><font color=green>Kullanıcı Puanı? : <b><font color=red>Uyarı & Ceza : Kayıt tarihi : 03/09/08
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 31 Nerden : En güzel Arda Diyarından:) İş/Hobiler : sadece Arda Turan Lakap : ArdaKopaT Ruh Halim : <b><font color=green>Kullanıcı Puanı? : <b><font color=red>Uyarı & Ceza : Kayıt tarihi : 03/09/08
Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 29 Nerden : Bursa^^ İş/Hobiler : Dans müsiq Lakap : Sirin ŞEnoş xD Ruh Halim : <b><font color=green>én séFDiqin aDmin : <b><font color=green>Hepsi=) <b><font color=green>Kullanıcı Puanı? : <b><font color=red>Uyarı & Ceza : Kayıt tarihi : 01/09/08
Konu: Geri: Yeniysen Tanışalım(: C.tesi Eyl. 20, 2008 10:45 am
Cümleten hoşbulduk arkadaşlar busecimi tanıyorum ve bu siteden bzm siteye üye olan herkese çok teşekkür ederim burdan ...Ama Lütfen biraz daha üye olsun istiyorum Bende size çok üye bulucam söz...giremiyordm siteye çünkü kaybetmştm adresi şimdi bldm rahatladım sizi çok sefiyorm biboşlarım
RebeL ღ°•.♥.•°ღen üst düzey yoshyci adminღ°
Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 29 Nerden : AnTaLya İş/Hobiler : müzik:D Lakap : BoSe <b><font color=green>én séFDiqin aDmin : <b><font color=purple>SeMa <b><font color=green>Kullanıcı Puanı? : <b><font color=red>Uyarı & Ceza : Kayıt tarihi : 17/05/08